Log in op onze client-area.


 

 Wachtwoord vergeten?
Wij houden u graag op de hoogte over ontwikkelingen van Urban Connect.

Lifestyle in de breedste zin van het woord, daar houden de bezoekers van onze communities zich mee bezig. Op het forum bespreken onze bezoekers onder andere de laatste modetrends, allerhande liefdes en relaties, seksualiteit, Islam en leuke ‘ditjes-en datjes’ uit het dagelijks leven. Maar ook serieuze topics als voeding, gezondheid, opvoeding en maatschappelijke ontwikkelingen zijn erg populair.

Marokko.nl
Met 200.000 leden, 50.000 unieke bezoekers en 50.000 geposte berichten per dag, beheren wij een van de vijf grootste communities van Nederland. Marokko.nl bereikt niet alleen jongeren van Marokkaans Nederlandse komaf, maar ook autochtone jongeren vinden er een platform om met elkaar in discussie te gaan.
Biz.marokko.nl
Ondernemersplatform èn gebruiksvriendelijke bedrijvengids komen samen in één portal. Deze portal is in de eerste plaats een ontmoetingsplek voor consument en ondernemer. Daarnaast biedt biz.MAROKKO diverse mogelijkheden tot interactie. Zo kan men reageren op nieuwsberichten, blogs van collega-ondernemers en bedrijfsprofielen.
Nieuws.marokko.nl
Wij willen prikkelen onze doelgroep om na te denken over de actualiteit en maatschappelijke ontwikkelingen. Daarvoor hebben wij een redactie die onderwerpen, op een voor de doelgroep aantrekkelijke manier, online zet en waar de lezers op kunnen reageren. Maar dat is niet alles, wij stimuleren de jongeren om actief eigen nieuws te produceren en bieden hen een podium als zij een mooi nieuwsitem aandragen.
Hababam.nl
Ook de Turks-Nederlandse jongeren bieden wij groot platform, waar jongeren onderling met elkaar kunnen praten over mode, relaties, dating, sport en actualiteit. Wat leeft onder deze doelgroep kan worden besproken. Hababam.nl is met 20.000 leden en 7.000 unieke bezoekers per dag een van de grootste Turkse online communities.
Yasmina.nl
Geen wereld zo dynamisch als de wereld van de zelfbewuste Marokkaans-Nederlandse vrouw. Yasmina geeft deze vrouwen de ruimte om elkaar te ontmoeten en te praten over alles wat hen bezig houdt: mode, relaties, taboes, familiebanden, opvoeding, seksualiteit, studie, culinaire recepten, religie en nog veel meer.


Urban Connect werkt samen met verschillende partners, die een breed bereik hebben binnen de urban-scene.

Kickbox.nl Sangam.nl© 2009-2010 URBAN CONNECT BV
Alle rechten voorbehouden